Соусы

НаименованиеВесЦена
Ткемали50 гр.100 р.
Сацебели50 гр.100 р.
Аджика50 гр.120 р.
Сметана50 гр.90 р.
Сметана с чесноком50 гр.100 р.
Наршараб50 гр.140 р.
Майонез50 гр.90 р.
Горчица50 гр.90 р.